بتونه کاری نمای ساختمان

ارائه به روزترین و بهترین مصالح ساختمانی می تواند مهم ترین عامل تأثیرگذار در ارائه بتونه کاری نمای ساختمان باشد.ما نیز همه روزه از قیمت ها و سطح کیفیت بتونه های موجود در بازار باخبریم تا بهترین مواد را با به صرفه ترین قیمت به شما ارائه دهیم.

بتونه برای پر کردن درز و سوراخ های دیوار و یا درها کاربرد دارد. بتونه کاری یکی از اصول اولیه برای رنگ کاری محسوب میشود. انواع متفاوتی وجود دارند که از میان آنها میتوان به بتونه روغنی، بتونه اکریلیک، بتونه پلاستیک و بتونه کناف نام برد. برای بتونه کاری نیز به ابزارهایی همانند کاغذ سنباده، سنگ سنباده،کاردک و آب نیاز است.

بتونه کاری چیست؟

بعد از رنگ اولیه دیوار، درزها و سوراخ های ریز به راحتی قابل دیدن است، در این مرحله ابتدا باید زیر سازی را انجام داده و تمام قسمت های پوسته پوسته شده یا پستی بلندی ها را با استفاده از کاغذ و کاردک بتراشیم.

نکته بعدی این است که با استفاده از یک پارچه مرطوب، تمامی خاک و گرد وغبار موجود را رفع نماییم.

در قدم بعدی اولین لایه بتونه را با استفاده از کاردک بر روی دیوارمیکشیم.

6 ساعت بعد، پس از خشک شدن بتونه ، با کاغذ سنباده بر روی بتونه اولیه میکشیم تا برجستگی های اضافه صاف شود.

برای افزایش کیفیت کار یک بار دیگر از بتونه کاری استفاده میکنیم.

بتونه کاری نمای ساختمان

بتونه سرامیک

رنگ آمیزی سرامیک یکی از راهکارهای مناسب و کم هزینه به جای تعویض آن است. اگر سرامیک های پشت سینک و دیوار های داخلی سرویس بهداشتی شما دچار مشکل شده اند. توصیه ما به شما رنگ آمیزی سرامیک است. با بتونه سرامیک و رنگ آمیزی نیز میتوانید درزهای کوچک را بپوشانید. برای این کار به ابزارهای تخصصی نیز نیاز دارید.

برای رنگ آمیزی سرامیک ابتدا باید سرامیک را از وجود انواع آلودگی ها تمیز کنید. در قدم بعدی میتوانید با استفاده از گچ شکاف های روی سرامیک را ترمیم کنید. پس از گذشت اندک زمانی سرامیک را سنباده بزنید تا سطح آن کاملا صاف شود دقت کنید که بعد از این کار سرامیک را با آب تمیز دستمال کشیده و چند مرتبه این کار را تکرار کنید.

سپس نوبت بتونه کاری سرامیک است. هر چه بتونه سریع انجام شود روند کار زودتر انجام خواهد شد. زیرا ابتدا باید بتونه کاری دوبار انجام شود و بین هر کدام استراحت حداقل 8 ساعته الزامی است. بعد از آن با رنگ های دلخواه خود میتوانید به راحتی سطح سرامیک ها را رنگ نمایید.

بتونه سنگ نما

بتونه سنگ نما عمدتا به منظور همرنگ سازی پیچ و رولپلاک نما با سطح سنگ نما زده میشود. مواد تشکیل دهنده بتونه سنگی غالبا ترکیب مواد پلیمری و آب است که خاصیت چسبندگی بسیار بالایی دارد.انواع بتونه سنگی در بازار وجود دارد که در صنعت ساختمان برای درزگیری،زیر سازی و رنگ آمیزی کاربرد دارند، که در میان آنها میتوان به بتونه مخصوص کاشی و سرامیک اشاره نمود.

بتونه های مخصوص خودرو نیز موجود هستند که قبل از رنگ آمیزی به سطح خودرو زده میشود تا هر گونه شکاف و درز آن پر شود. بتونه سنگی برای چوب نیز از انواع بتونه سنگی است. از دیگر کاربردهای بتونه سنگی میتوان به بتونه کاری بر روی بلوک های سیمانی،بلوک های بتنی وحتی بتونه کاری روی سرامیک و کاشی را نام برد. از جمله ویژگی های بتونه سنگ نما میتوان به موارد زیر اشاره نمود :

  • چسبندگی با پایداری و مقاومت بالا
  • ضد قارچ،کپک، پوسیدگی وزنگ زدگی
  • ایجاد سطح کاملا صیقلی وآماده سازی برای انواع کارهای ساختمانی
  • بالا بودن درصد رزین
  • سهولت در انجام کار
  • پوشاندن انواع ترک و درزها

بتونه نمای ساختمان

انواع مختلفی از بتونه وجود دارند که از انواع بتونه میتوان به موارد زیر اشاره نمود:

  • بتونه بر پایه سیلیکون
  • بتونه بر پاهی سیلیکات
  • بتونه بر پایه روغن
  • بتونه بر پایه لاتکس
  • بتونه بر پایه اکریلیک
  • بتونه بر پایه سیمان

برای انتخاب بتونه نمای ساختمان کارشناس باید با توجه به جنس و بافت و نما بتونه را برگزیند.

ترکیب انواع مختلف بتونه نیز امکان پذیر است که بستگی به سطح نما و جنس آن دارد. برای ترک های با درز بیش از 7 میلیمتر عموما از بتونه های سیمانی استفاده میشود تا درزها و شکاف ها را به طور کامل بپوشاند.

اگر میخواهید برای خرید بتونه اقدام کنید حتما به این نکته توجه کنید که مخلوط بتونه در چه سطحی قرار دارد.بسیاری از افراد برای رفع نیاز از بتونه آماده و بتونه همه کاره استفاده میکنند. اما دقت به جنس و آماده کردن بتونه با توجه به شرایط به بهتر شدن کیفیت کار کمک خواهد کرد. برای اجرای سیمانکاری نما نیز بهتر است به بافت و نمای خود نیز توجه نمایید. همچنین خواندن مقاله سیمانکاری نما به شما کمک خواهد کرد تا با طرح های متفاوت سیمانکاری نیز آشنا شوید.

برای جنس های بتنی،گچی و آجری بهتر است از بتونه سیمانی و بتونه آکریلیک استفاده کنید. بتونهای روغنی و بتونه های آکریلات مناسب جنس های چوبی همانند درهای چوبی و تخته های چوب هستند.

در هنگام خرید بتونه به زمان خشک شدن بتونه توجه کنید. از آنجا که در اکثر کاربردهای بتونه کاری باید حداقل دو بار بتونه کاری انجام شود به زمان خشک شدن لایه اولیه توجه کنید. به عنوان مثال بتونه های سیمانی بسته به مخلوط به یک تا دو روز استراحت نیاز دارند این درحالی است که بعد از 8 ساعت استفاده از بتونه های آکریلات میتوان آماده به کار شد.

رنگ آمیزی نمای ساختمان

شما با سیمانکاری و بتونه می توانید سنگ نمای ساختمان را نصب کنید

رنگ آمیزی نمای ساختمان تاثیر خاصی بر دوام آن دارد. بنابراین اگر رنگ های تیره را برای نمای یک خانه انتخاب کنید، دمای لایه بیرونی بتونه در تابستان و زمستان قابل تغییر است. به عنوان مثال از 30 درجه سانتی گراد در ظهر تا 3- درجه سانتی گراد در شب. این می تواند منجر به تغییر شکل های حرارتی قابل توجه، نقض یکپارچگی لایه محافظ تزئینی خارجی شود. اگر تصمیم به رنگ آمیزی نما در رنگ های تیره گرفته شده است، توصیه می شود از رنگ های بافت دار با پرکننده سنگ کوارتز استفاده کنید. آنها یک لایه با استحکام بالا را تشکیل می دهند که قادر به مقاومت در برابر هوای سطح است.

چگونه بتونه ساختمان را نصب کنیم نصب بتونه ساختمان بر روی ساختمان