نور پردازی نمای ساختمان

زیبایی نمای ساختمان در گرو نور پردازی با کیفیت ساختمان است. نور پردازی نما در روز و در شب هر کدام جلوه خاصی به نما خواهند داد. در هنگام نور پردازی برای روز باید به نوع نما و سنگ کاری و جنس سنگ نما توجه کنیم. جلوه نور پردازی در هنگام شب مشخص خواهد شد و هرچه نورپردازی نما با دقت بیشتری انجام شود، جلوه نما در شب بسیار جلب توجه کننده تر خواهد بود زیرا که نور خورشید وجود ندارد و شما میتوانید از تمامی جنبه های نورپردازی بهره بگیرید. رعایت نوع نورپردازی نما بسیار مهم است زیرا که کیفیت و زیبایی کا را تعیین میکند. 

 نور پردازی نما در روز و در شب هر کدام جلوه خاصی به نما خواهند داد.

اصول نور پردازی نما

نکات مهمی در نور پردازی وجود دارد که رعایت اصول نورپردازی سبب کیفیت بالای نورپردازی نما است. از جمله اصول نورپردازی نما میتوان به مواردی همانند فاکتورهای زیر اشاره نمود:

  • میزان شدت نور 
  • شناخت رنگ ها
  • مخفی بودن منبع نور 
  • کم مصرف بودن منبع نور 
  • هماهنگی و هارمونی نورها
  • جهت صحیح قرارگیری منبع نوری
  • توجه به ابعاد و بزرگنمایی ساختمان 

انواع نور پردازی نمای ساختمان

  • نورپردازی نمای همسان
  • نورپردازی نمای شدید
  • نورپردازی نما از داخل و بیرون

تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان

استفاده ازبهترین تجهیزات نورپرداری نمای ساختمان سبب میشود تا پروژه نورپردازی نما در بهترین حالت خود به اتمام برسد. هر قدر که از تجهیزات و ابزارآلات مدرن تر در نورپردازی نما ساختمان استفاده شود به همان سو نیز نما دارای نورپردازی مدرن، زیبا و دلپذیر خواهد بود. از جمله تجهیزات نورپردازی نما میتوان به موارد زیر اشاره نمود که هر کدام دارای کاربردهای ویژه اند و جلوه ای خاص به نما میدهند:

  • ریسه های رنگی ال ای دی (ریسه ال ای دی LED)
  • پروژکتورهای ال ای دی
  • وال واشر ال ای دی
  • چراغ های جت لایت
  • لامپهای ال ای دی

نورپردازی در پارک ها ، میدان ها ،مسیرهای پیاده روی ، آب نما و فضاهای باز و از همه مهم تر ساختمان ها در مناطق شهری جنبه ضروری زندگی شهری است. نورپردازی صحیح این عناصر می تواند آن ها را به تجربیات بصری بی نظیری تبدیل کند.

با استفاده از روش های نور پردازی نمای ساختمان در روشنایی نوآورانه که توسط ایران فرود به شما ارائه شده است، می توانید علاوه بر شخصیت دادن به مکان های خود، مشتریان خود را جلب کرده و درعین حال صرفه جویی در انرژی را در نظر داشته باشید و به کاهش آلودگی محیط کمک کنید.علاوه بر آن طراحی های سرگرم کننده و الهام بخش توسط کارشناسان ما به شما در افزایش ایمنی و جذابیت در فضاهای عمومی کمک می کند.

نورپردازی معماری ساختمان یکی از جالب ترین جهت طراحی نورپردازی است. با استفاده از آن می توانید طراحی منحصر به فردی از ساختمان ها ایجاد کنید.

روشنایی نمای ساختمان عملکردهای زیر را انجام می دهد:

  • شب ها یک نمای چشمگیر از یک ساختمان ایجاد کنید. این طرح با در نظر گرفتن طراحی سایر ساختمانهای مجاور توسعه یافته است.
  • توجه مشتریان بالقوه را جلب کنید، در این حالت از یک طراحی نسبتاً روشن استفاده شده است.
  • برجسته اصلی بر وضعیت ساختمان تأکید دارد.
  • امنیت ساختمان: روشنایی خطر ورود افراد غریبه به ساختمان را کاهش می دهد.

غالباً از نورپردازی معماری برای ثبت استفاده می شود:

  • خانه های خصوصی روستایی و همچنین هتل های کوچک.
  • ساختمانهای شهری. اینها می توانند موسسات اداری ، بناهای معماری ، دفاتر شرکت های بزرگ ، مغازه ها و غیره باشند.
  • پل ها.

نورپردازی نمای خارجی ساختمان، حیاط و پاسیو با شیوه های مینیمال

نورپردازی در معماری

روش نورپردازی بسته به هدف ساختمان ، ویژگی های معماری و محل آن انتخاب می شود:

این نوع نورپردازی با کمک لامپهایی که در نمای ساختمان یا کنار آن قرار دارند انجام می شود. بنابراین می توانید روی مهمترین عناصر معماری ساختمان تمرکز کنید. ممکن است به عنوان مثال ، قرنیزها ، بالکن ها ، نقش برجسته ها و نقاشی ها ، قوس پنجره ها و غیره باشد. د- علاوه بر این ، این نوع روشنایی باعث صرفه جویی در مصرف برق می شود ، اما نباید از آن سو ab استفاده شود و تعداد زیادی از وسایل قطعاً ظاهر ساختمان را خراب می کنند.

در این حالت ، دستگاه های روشنایی (نورافکن های با قدرت متفاوت) در فاصله نسبتاً زیادی از ساختمان قرار دارند. برای پنهان کردن آنها ، از درختان تزئینی ، بوته ها و فرم های کوچک معماری استفاده می شود. نما در این مورد کاملاً روشن است. این نورپردازی معماری برای ساختمانهای بزرگ بسته شده در شب استفاده می شود. استفاده از پرتوهای جهت دار باعث می شود که بین عناصر ساختمان به طور مثبت تفکیک شود. اغلب حتی فرمولاسیون آثار تاریخی معماری ، موزه ها ، ساختمانهای اداری و معابد.

این نورپردازی معماری برای ساختمانها شامل سفارشی سازی خطوط است. ... سقف نما ، و غیره. برای این نوع سازمان می توان از آن برای روشن کردن چراغ های LED خطی ، لوله ها و چراغ های نئون استفاده کرد: بنابراین می توان تمام چهره ها یا لبه های عناصر جداگانه را در زیر ساخت. ضبط در این حالت نرم و بدون مانع است.

نور پردازی نمای داخلی ساختمان، پله های داخلی با لامپ های ویژه و کم مصرف

نورپردازی نمای ساختمان

نورپردازی معماری عمدتا برای ساختمانهایی با ارزش فرهنگی یا تاریخی استفاده می شود. در این حالت ، زمینه و قسمتهای جانبی ساختمان برجسته می شود. اغلب حتی طراحی ساختمان های دارای ستون. این نوع نورپردازی ساختمان را بسیار سخت تر ، عظیم و با شکوه می کند. خود دستگاه های نورپردازی کاملاً از میدان دید خارج شده اند و نصب آنها به عناصر سازه ساختمان آسیب نمی رساند.

نمای کاملاً لعاب دار ساختمانهای زمانه ما امری غیرمعمول نیست. نورپردازی این ساختمان از خارج تقریباً غیرممکن است ، زیرا شیشه به راحتی نور را جذب می کند. طراحان برای طراحی چنین بناهایی راه حل بسیار جالبی پیدا کردند. نورپردازی معماری نما در این حالت نه از خارج ، بلکه از داخل ساختمان انجام می شود. تجهیزات موجود در این حالت بر روی دیوارها یا سقف ساختمان ها نصب می شوند. شار نورانی از زوایای مختلف به سمت شیشه هدایت می شود و یک اثر شگفت انگیز ایجاد می کند.

در این حالت ، یک اثر تزئینی به دلیل تغییرات دوره ای در شدت ، رنگ ، مخلوط کردن سایه های روشن حاصل می شود. اغلب ، از نور معماری LED استفاده می شود. تجهیزات مدرن به شما امکان می دهد جلوه های دینامیکی بسیار زیبا داشته باشید. این می تواند به عنوان مثال ترجمه یک ویدیو یا یک تبلیغ باشد.

نواع نورپردازی در معماری

هنگام ایجاد پس زمینه به چه مواردی توجه می کنید ؟

هنگامی که متخصصان نور با تعدادی از عوامل بسیار متفاوت هدایت می شوند:

  • تمام مشخصات معماری ساختمان لزوماً در نظر گرفته می شود: سبک خارجی ، هندسه عناصر سازه ای و غیره.
  • موقعیت ساختمان خود در نظر گرفته می شود. اینکه دقیقاً در پس زمینه خانه های دیگر چگونه به نظر می رسد مهم است. علاوه بر این ، پروژه ای در حال توسعه است تا سرزمین مجاور آن را روشن کند. این تضادی بین نمای ساختمان و پس زمینه ایجاد می کند.
  • تجهیزات با دقت انتخاب شده ، با کمک آنها نورپردازی معماری اجرا می شود. برای ایجاد یک طراحی خیره کننده ، باید نوع چراغ را به درستی انتخاب کنید و تعداد آنها را به درستی محاسبه کنید. اینکه از چه وسایلی استفاده خواهد شد بستگی به هدف ساختمان دارد. به عنوان مثال، مراکز خرید بزرگ برای اهداف تبلیغاتی باید تا حدودی برجسته شوند. برای ساختمانهای اداری، محدودیت، طراحی بدون مانع و تأکید بر وضعیت ساختمان مناسب تر است. اجرای روشنایی معماری از انواع مختلف بناها و بناهای تاریخی بسیار دشوار است. در این حالت ، مهمترین نکته حفظ ایده ترکیبی اصلی معماران است. هنگام ایجاد یک پروژه ، تمام ویژگی های احتمالی تجهیزات باید در نظر گرفته شود: سطح خروجی نور ، قدرت لامپ ها ، دمای رنگ و خصوصیات روانشناختی رنگ.
  • آنها هنگام توسعه یک پروژه توجه می کنند که از چه موادی برای پایان دادن به نما و سایر عناصر سازه ای ساختمان استفاده می شود. به عنوان مثال ، سطوح براق ، آینه ای و فلزی به طور قابل توجهی کیفیت نور را کاهش می دهند ، زیرا آنها تجهیزات مورد استفاده برای دکوراسیون را منعکس می کنند. نقاط کور روشن در نما و سایر عناصر سازه ای ساختمان ظاهر می شود و هماهنگی چنین طراحی شگفت انگیز و نورپردازی معماری ساختمان ها را بر هم می زند.
  • تجهیزات را با دقت انتخاب و مکان یابی کنید ، زیرا مانند هر سازه دیگر ، وسایل نیاز به نگهداری و تعمیر دارند. به گونه ای نصب می شود که در صورت لزوم به راحتی قابل دسترسی است.
  • البته ، این پروژه باید با رعایت تمام استانداردهای ایمنی مورد نیاز برای افراد كنار ، افرادی كه در داخل ساختمان كار می كنند و همچنین تجهیزات خدمات پرسنل ، صورت گیرد. با تعیین محل نصب روشنایی ، لازم است که احتمال خرابکاری را در نظر بگیرید.
  • نورپردازی معماری نما باید به گونه ای اجرا شود که نور چشم رانندگان عبوری از اتومبیل های ساختمان را کور نکند.

طراحی در چندین مرحله انجام می شود:

  • مفهوم روشنایی ، مدلسازی در طراحی روشنایی با در نظر گرفتن تمام ویژگی های معماری سازه تعریف شده است.
  • پروژه روشنایی در حال توسعه است ، روشنایی لامپ ، توان و غیره محاسبه می شود.
  • یک پروژه مهندسی برق در حال توسعه است.
  • خرید و نصب تجهیزات.

با استفاده از نورپردازی معماری می توانید یک طراحی خیره کننده و غیرمعمول از یک ساختمان ایجاد کنید. اما فقط در صورت اجرای پروژه با در نظر گرفتن تمام ویژگی های خود ساختمان و زمین های همسایه.اجرای نور پردازی

نما یک عنصر از ساختمان است ، که باید از نظر زیبایی از نظر منظر چشم نواز باشد. معماری نما همچنین می تواند با موفقیت با محیط پیرامونی ، که شامل هر دو ملفه طبیعی و صنعتی است ، تکمیل شود. برای ایجاد نمای نمای ساختمان ، نمای کاملاً جدیدی ایجاد می شود ، یا لذت های معماری تکمیل شده با سایه های همراه را می توان با کمک دستگاه های روشنایی انجام داد.

در مواردی که لازم است دید واضح تری از هر قسمت از ساختمان یا اشیا surrounding اطراف ، مناظر را فراهم کنید ، از لامپهای مربوطه استفاده کنید. اگر ساختمان در برابر پس زمینه ساختمانهای معمولی قرار بگیرد ، نور پس زمینه جلوه ای عالی می دهد.

برای جلب توجه به پوسترهای تبلیغاتی ، آرم ها و سایر عناصری که نقش مهم تجاری دارند می توانید از نورپردازی ساختمان استفاده کنید. در این حالت ، نور پس زمینه می تواند یک گزینه عالی برای علامت گذاری نئون باشد.

بک لینک ابزاری قدرتمند در دست هر صاحبخانه ای است که به دنبال تأکید بر شخصیت خود است. اگر نمای ساختمان واقعاً زیبا و قابل احترام به نظر برسد - پس صاحبخانه قطعاً می خواهد نه تنها در روز بلکه در شب تحسین شود.

استفاده از نور نما می تواند از نظر حفاظت از ساختمان گزینه مفیدی باشد. هر سارق متجاوز تصمیم به نفوذ در جسمی نمی گیرد که از هر طرف توسط پرتوهای درخشان نورافکن در پشت زمینه ساختمان های دیگر روشن می شود. سرویس های امنیتی برای نظارت بر ساختمان برای موقعیت های غیرمعمول ، زمانی که مناطق به وضوح قابل مشاهده و به وضوح قابل مشاهده هستند ، ساده ترین خدمات هستند.

شما نیز میتوانید برای اطلاع از قیمت های بروز نورپردازی و نحوه اجرای نور پردازی با شرکت ایران فرود تماس بگیرید.

نور پردازی نمای ساختمان دو طبقه

نور پردازی نمای ساختمان دو طبقه امروزه کمتر انجام میشود. زیرا که نمای ساختمان دو طبقه ساده ایرانی امروزه در بین نماهای برج های مرتفع و ساخت و ساز آپارتمان های چند طبقه جای خود را از دست داده است.

اما ساختمان های دو طبقه به علت قدمتی که دارند نیازمند نورپردازی نمای خارجی ساختمان هستند. برای نورپردازی ساختمان های دو طبقه میتوان از نماهای رومی استفاده کرد. نور پردازی نمای رومی ساختمان به سبب ظرافت،ویژگی های منحصر به فرد و حس القا کننده منازل رومیان یکی از محبوب ترین شیوه های نورپردازی نمای ساختمان دو طبقه می باشند.

انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان

یکی از تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان انوع لامپ نور پردازی نمای ساختمان است. در نورپردازی نمای خارجی ساختمان بسته به هدف و منظور نورپردازی انتخاب نوع لامپ صورت میگیرد. به عنوان مثال اگر بخواهیم به مکان هایی که وسعت بزرگی دارند، نور یکنواختی داده شود از چراغ های پروژکتور یا همان نورافکن ها استفاده میکنیم. یا برای نورپردازی نمای خطی از لامپ های ویژه خطی استفاده میشود.

از دیگر لامپ هایی که در انواع نورپردازی نمای ساختمان از آن ها استفاده میشود میتوان به چراغ دکوراتیو نمای ساختمان، لامپ ها و چراغ های جت لایت، چراغ لاین، لامپ وال واشر، لامپ زمینی و لامپ های LED نام برد.

قیمت نورپردازی نمای ساختمان

از این رو که روش های نورپردازی نمای ساختمان متفاوت می باشند، و انواع نور پردازی نمای ساختمان نیز گوناگون است؛ قیمت نورپردازی نمای ساختمان نیز متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال قیمت نور پردازی نمای ساختمان ویلایی متفاوت از نورپردازی نمای ساختمان ساده است.

از عوامل موثر بر قیمت نورپردازی نما میتوان به اصول نورپردازی نمای ساختمان مسکونی یا تجاری، هزینه های مربوط به طراح، هزینه های مربوط به نصاب، پیچیدگی و یا ساده بودن طرح، ابزار و وسایل مورد نیاز و حجم و سنگینی کاراشاره نمود.

نورپردازی نمای ساختمان یک طبقه

در گذشته با قرار دادن چند مجسمه و یا گل و بوته های باغچه ای سعی در زیباسازی نمای ساختمان داشتند. اما امروزه با وجود انواع روش های نور پردازی وانواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان، نمای ساختمان های مسکونی ، تجاری و اداری هر روز از قبل لوکس تر و لاکچری تر خواهند شد.

برای نورپردازی نمای ساختمان یک طبقه از روش نورپردازی نمای رومی ساختمان بهره میبرند. چرا که یکی ازمحبوب ترین روش های نورپردازی نمای ساختمان برای نورپردازی نمای ساختمان یک طبقه است. برای نورپردازی ساختمان سه طبقه و یا نورپردازی نمای ساختمان ویلایی نیز از این روش استفاده زیادی میشود.

عموم ساختمان های یک طبقه،ساختمان های اداری و تجاری می باشند. با نورپردازی نمای ساختمان،رسیدگی به نما، زیباسازی و جلوه دادن به این نماها میتوان به آنها جان بخشید. نورپردازی نمای ساختمان باعث شخصیت دادن به چهره و شخصیت کارکنان و مدیران شرکت ها نیز خواهد شد، از طرفی دیگر سبب جلب مشتریان و رضایت خاطر آنان نیز میشود.

تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان

انواع نورپردازی نمای ساختمان شامل نورپردازی داخلی ساختمان، نور پردازی نمای ساختمان، نورپردازی استخر و آب نما ونورپردازی محوطه و فضای سبز است. روش های نور پردازی نمای ساختمان نیز شامل نورپردازی نما یکدست، نورپردازی از داخل به خارج،نورپردازی تاکیدی می باشد.

تجهیزات نورپرداری نمای ساختمان نسبت به انواع نورپردازی نمای ساختمان و روش های نورپردازی نمای ساختمان متفاوت اند. به عنوان مثال تجهیرات نورپرداری برای نمای ساختمان شامل تجهیزات روکار، توکار، آویز، ریلی، استند و چراغ های زمینی، دیواری و سقفی اند .

این در حالی است که تجهیزات نورپردازی داخلی ساختمان شامل چراغ های دانلایت، اسپات لایت، چراغ های دکوراتیو، چراغ های ریلی و استریپ لایت می باشد . از عمده تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان میتوان به چراغ دکوراتیو نمای ساختمان، پروژکتور نمای ساختمان، چراغ نمای ساختمان و انواع لامپ های نورپردازی نمای ساختمان (وال واشر،نئون فلکس، ریسه های ال ای دی، دفنی و ...) را نیز نام برد.

روش های نورپردازی نمای ساختمان

نورپردازی نمای ساختمان امروزه به یکی از امرهای ضروری به خصوص برای ساختمان های اداری و تجاری تبدیل شده است. شرکت های نورپردازی روز به بروز برای از جدیدترین روش های نورپردازی نمای ساختمان استفاده میکنند تا نورپردازی خارق العاده خلق کنند تا آنجایی که نور پردازی آن ها همانند روحی بر جسم ساختمان جانی تازه به آن ببخشد و مانند لباس نو و درخشنده نکات ضعف ساختمان را بپوشاند و نکات قوت آن را نمایان کند.

از انواع نورپردازی نمای ساختمان میتوان به نور پردازی کامل نما، نورپردازی پر زرق و برق،نورپردازی منطقه ای، نورپردازی با انواع لامپها، نورپردازی پس زمینه اشاره نمود که برای نورپردازی نمای ساختمان ویلایی و نورپردازی نمای ساختمان مدرن از آنها استفاده میشود. با استفاده از راپل کار و خدمات راپل کاری میتوان تمامی روش های نور پردازی ساختمان را به راحتی انجام داد.

آموزش نورپردازی نمای ساختمان

از آن جا که ساختمان های مختلف با کاربری های متنوع نورپردازی گوناگون دارند، طراحی و اجرا برای نورپردازی نمای ساختمان نیازمند تخصص و مهارت است. برای نور پردازی نمای ساختمان باید به گونه ای عمل شود تا نورپردازی به اصطلاح بر کل وجود ساختمان بنشیند و مخصوص همان سازه باشد.

برای پیاده کردن انواع روش های نورپردازی نمای ساختمان نیاز به آموزش نورپردازی نمای ساختمان یا استفاده از شرکت هایی است که ید طولانی در این زمینه دارند. شرکت ایران فرود نیز با سال ها سابقه در این امر یکی از بهترین طراحان نورپردازی نمای ساختمان است.